به گزارش پايگاه خبري تحليلي پيرغار، حجت الاسلام اميرقلي جعفري در تجمع صبح امروز مردم استان در اعتراض به احداث تونل گلاب و بهشت آباد گفت: پنج سال قبل که مردم و مسولين استان، در باره حفر تونل 10 کيلومتري گلاب يک از مسولان کشوري سئوال کردند، گفتند: اين تونل براي آبرساني ?.? متر مکعبي اب به اصفهان است، اما چرا الان دهنه تونل را چرا ? متر گرفته ايد چرا به اين فعاليت غيرقانوني دست زده ايد؟
حجت الاسلام جعفري افزود: تونل گلاب1، با مصوبه زده شد، اما متاسفانه به صورت غير کارشناسي احداث شده است.
وي ادامه داد: مسولين يک اشتباه بزرگتري را انجام داده اند که صداي مردم ما اين طور منطقي بايد بازتاب داده بشود احداث تونل ?? کيلومتري گلاب ? براي انتقال بستر رودخانه از استان چهارمحال و بختياري به استان اصفهان و ?? کيلومتر تونلي که در استان چهار محال و بختياري است تا رودخانه اي که در استان چهار محال و بختياري است بخشکد.
جعفري دليل اين گونه تجمعات را زياده طلبي مسولان کشور دانست و گفت: از آنجا که مسولان به قانون تن نمي دهند، نمايندگان مردم استان و آحاد مردم چهارمحال و بختياري، استيضاح وزير را هم در دستور کار قرار داده اند و اگر وزير به قانون تن ندهد، تا پاي جان ايستادگي مي کنيم.
وي افزود:رودخانه اي که يک تمدني را با خودش حمل مي کند بايد براي همه مردم باقي بماند و نبايد به صورت يکجا به استان همجوار انتقال يابد. وخواسته مردم ما جاري بودن اين رودخانه است نه انتقال آن باتونل!
مسول کميته صيانت از آب استان بيان داشت: حرف نمايندگان و حرف مردمي که اينجا جمع شده اند و حرف همه مسئولين اين بوده بايد تونل گلاب دو تعطيل شود .